Skip to main content
Novinky

Veletrh Texcare se uskuteční v roce 2024

Veletrh Texcare International, na kterém se prezentují výrobci profesionální prací a čistící techniky společně s firmami textilní péče, se neuskuteční ani v příštím roce. Konání akce v loňském a v náhradním termínu i v letošním roce opakovaně zmařila pandemie koronaviru. Nově se organizátor Messe Frankfurt a jeho partneři dohodli na termínu 9. – 13. listopadu 2024.

Do německého Frankfurtu nad Mohanem se každé čtyři roky sjíždějí společnosti poskytující technologie a služby v oblasti textilní péče z celého světa. Důraz je kladen především na inovace v oboru a výměnu informací mezi obchodními partnery. Pravidelný čtyřletý cyklus byl však koronavirovou pandemií přerušen. Pořadatel veletrhu Messe Frankfurt a jeho partneři VDMA Textile Care, Fabric and Leather Technologies a Německá asociace pro čištění textilu nyní oznámili nový termín konání této akce. Uskutečnit by se měla od 9. do 13. listopadu 2024.

Johannes Schmid-Wiedersheim, ředitel Texcare International, vysvětluje: „Pro výběr nového data byly dva rozhodující důvody. Na jednu stranu velmi dobře zapadá do kalendáře mezinárodních veletrhů. Na druhou stranu byl upřednostněn zúčastněnými na straně vystavovatelů a návštěvníků, protože pro turistický průmysl, kde se nejvíce investuje, spadá do období mimo sezónu. Už teď se těšíme na příští Texcare International, na skutečná obchodní setkání a živé prezentace v roce 2024. Pracujeme na úspěchu akce ze všech sil.“

Poskytovatelé technologií využívají Texcare International k uvádění svých inovací, které často vyvíjejí právě pro veletrh, na trh. Rytmus veletrhu jde tedy ruku v ruce s inovačním cyklem výrobce. Inovativní síla na jednom místě, stroje „v reálném životě“ a intenzivní výměna s obchodními partnery – to je lákadlo Texcare International pro návštěvníky a vystavovatele. Sortiment čítá od prací a čisticí techniky, pracích a čisticích prostředků, pracích a pracovních oděvů až po IT a logistiku.

Více informací naleznete na webových stránkách veletrhu Texcare.

Messe Frankfurt
Asociace prádelen a čistíren ČR