Skip to main content
Novinky

Texcare 2024: Setkání, které si nesmíte nechat ujít

Od 6. do 9. listopadu 2024 se ve Frankfurtu nad Mohanem uskuteční dlouho očekávaný veletrh Texcare International. Tento globální svátek pro všechny z oboru péče o textil slibuje účastníkům opět spoustu inspirace, navázání nových kontaktů a získání cenných informací. Mezi hlavními tématy letošního ročníku budou automatizace, úspora energií a zdrojů, cirkulární ekonomika a hygiena. Texcare tak poskytne celému trhu nový impuls a představí inovativní řešení výzev, kterým tento průmysl v současné době čelí.

Na co se můžete těšit?

Texcare International 2024 bude hostit více než 300 vystavovatelů z 30 zemí. Ti představí inovativní řešení nejen pro prádelny, čistírny a textilní služby, ale také pro nově se rozvíjející odvětví robotiky a IT. Svou účast potvrdily velké firmy Alliance Laundry, Christeyns, Jensen či Kannegiesser. Stanou se tak tahouny celého veletrhu.

Hlavní výzvy v odvětví

Průmysl péče o textil se dnes potýká s několika problémy – rostoucí ceny energií a materiálů, klimatické změny nebo nedostatek pracovních sil. Právě Texcare se zaměří na to, jak tyto problémy řešit. Kerstin Horaczek, víceprezidentka Messe Frankfurt, říká: „Texcare nabídne tolik potřebnou platformu pro výměnu myšlenek a bude zásadním hybatelem inovací nadcházejících let.“

Na veletrhu budete mít příležitost vidět technologie, které mění průmysl k lepšímu. Automatizace a digitalizace již výrazně zefektivnily procesy péče o textil a umožnily optimalizaci toku zboží a dat. Díky robotům a umělé inteligenci můžete automatizovat opakující se činnosti a snadněji se vyrovnávat s nedostatkem pracovníků, což zvýší produktivitu i kvalitu práce.

Úspora energií

Úspora energií a zdrojů představuje pro mnoho prádelen a čistíren jeden z hlavních cílů. Současné požadavky na snížení spotřeby, omezení emisí a snižování uhlíkové stopy přiměly mnoho firem přehodnotit své procesy. Stále důležitější je i otázka budoucích energetických zdrojů.

Hygiena jako trend

S narůstajícími požadavky na hygienu, zejména v sektoru zdravotnictví, hotelnictví a turismu, roste i poptávka po spolehlivých řešeních pro hygienickou péči o textilie. Na Texcare se dozvíte, jak můžete tyto trendy přijmout a jak zajistit, že vaše služby budou splňovat ty nejvyšší hygienické standardy.

Nepropásněte jedinečnou příležitost a navštivte Texcare International 2024 – událost, která bude formovat budoucnost péče o textil! Více informací o veletrhu najdete na www.texcare.com.

Zdroj + foto: Texcare International