Skip to main content
Novinky

Akce APaČ v roce 2024

Asociace Vás vítá v novém roce! Dovolte nám s Vámi sdílet plánované akce a události 2024.

Kompletní přehled všech akcí pořádaných naší Asociací naleznete ZDE.

Detailní přehled vzdělávacích akcí, včetně seminářů a školení Hospodářské komory a TZÚ, na které se jako naši členové můžete hlásit za zvýhodněné ceny, naleznete ZDE.

Rádi bychom Vás upozornili zejména na tyto události:

Evropský den otevřených dveří prádelen
Naše Asociace se v letošním roce připojí k prvnímu ročníku Evropského dne otevřených dveří prádelen, který byl iniciován evropskou asociací textilní péče ETSA. V týdnu od 11. do 15. března se proto otevřou dveře zapojených prádelen zástupcům médií, aby tak široké veřejnosti přiblížily svoji práci. V případě, že máte zájem zapojit se mezi tyto provozy, přihlaste se na emailu info@apac.cz do 15. února a my Vás zahrneme do připravovaných PR aktivit. Nabídka platí také pro čistírny.


TexTalk 03
TexTalk je unikátní networkingová platforma, která propojuje odborníky napříč textilním průmyslem. Informace si zde vyměňují zástupci prádelen, čistíren, výrobců textilu, oděvních značek a zkušených i začínajících návrhářů. TexTalk 03 pořádáme 10. dubna 2024 v Jihlavě. Pro jednoho zástupce z členské firmy je účast zdarma, kapacita je omezená. V případě zájmu se můžete hlásit na emailu info@apac.cz. Více informací naleznete na www.textalk.cz, video z minulé akce je k vidění ZDE.


APaČ Road Show
Naše Asociace se v rámci týdne, kdy si připomínáme Den prádla (9. srpna), vypraví do provozů zapojených prádelen a čistíren společně s odborníky na pohyb, výživu a duševní zdraví, aby se věnovala jejich pracovnicím a pracovníkům. Chcete, abychom přijeli i k Vám? Napište nám na info@apac.cz do 30. června. Více informací ZDE nebo ve videu, které je k vidění ZDE.


INTERCLEAN 2024
27. ročník tradiční konference pro odborníky ze sektoru textilní údržby bude 3. října 2024 hostit OREA Hotel Pyramida Praha. Již nyní pracujeme na programu akce, účast přislíbil např. prezident Hospodářské komory Zdeněk Zajíček. Aktuální informace a registraci, která bude spuštěna v létě, naleznete na www.interclean.cz. Video z minulého ročníku je k vidění ZDE.

V případě dotazů se na nás prosím neváhejte obrátit.

Těšíme se brzy na viděnou!

Asociace prádelen a čistíren ČR